Yhdistä My Kasperskyyn

Kun avaat Kaspersky VPN:n, voit kirjautua My Kasperskyyn My Kaspersky -tilillä. Jos käytät jotakin muuta Kasperskyn sovellusta (esimerkiksi Kaspersky VPN:ää toisessa laitteessa tai Kaspersky Internet Securitya), sinulla todennäköisesti on jo My Kaspersky -tili. Käytä sitä sisäänkirjautumiseen. Jos sinulla ei ole tiliä, luo sellainen.

Huomaa: Jos olet kirjautunut My Kasperskyyn toisella Kasperskyn Mac-sovelluksella, Kaspersky VPN pyytää sinua kirjautumaan My Kasperskyyn samalla tilillä sovelluksen asennuksen jälkeen.

Kirjautuminen My Kasperskyyn käyttäen nykyistä tiliäsi

My Kaspersky -tilin luominen sovelluksen käyttöliittymässä

Tärkeää: Yhteyden muodostamiseen My Kasperskyyn tarvitaan Internet-yhteys.

Katso myös

My Kaspersky -tilin vaihtaminen

Sovelluksen käynnistäminen ensimmäistä kertaa